volley2Du har kanskje hørt om langoddsen og V75? Da vet du sikkert at det er mange som liker å tippe på fotballkamper og hesteløp. Men det finnes også mange andre grener og sporter man kan tippe på. Volleyball er en av disse. Du kan faktisk vinne store summer når du tipper på volleyballkamper. Det handler selvfølgelig i stor grad om hell, men du kan også bruke de kunnskapene du har tilegnet deg – slik at du best mulig kan velge lag og spillere du vil tippe på. Betsson er en av de som tilbyr tipping på volleyballkamper og arrangement, og på hjemmesiden deres finner du også en instruksjon på hvordan man kan tippe dersom man er en nybegynner eller ønsker å friske opp kunnskapen litt. Denne instruksjonen handler om hvordan man kan tippe på sport generelt, og er da nyttig informasjon uansett om man skal tippe på volleyball eller andre sportsgrener.

Tippemuligheter

Du kan tippe på nasjonale og internasjonale kamper, samt spesielle arrangementer. Du kan tippe på hvilket lag du tror kommer til å vinne – ved å lese deg litt opp på oddsene, ser du hvilket lag ekspertene tror kommer til å vinne. Tipper du på det laget og de vinner, vinner du også. Du vinner derimot et høyere beløp om du tipper på det laget med høyest odds, altså de ekspertene tror kommer til å tape, så om du har en god følelse på et spesielt lag bør du tippe på dette laget, med mindre du bekymrer deg for å tape penger på å tippe. Du kan også tippe på hvilken margin vinnerlaget kan vinne med. Dette kalles på folkemunne “handicap betting”. Dersom du ikke føler at du er helt stødig på å forutse hvem som kommer til å vinne, har du muligheten til å tippe hvor mange scoringer lagene får. Da har det ingen verdens ting å si hvem som faktisk vinner kampen, men hvor nære resultatet kommer det du har tippet på. En volleyballkamp består av flere sett, og du kan faktisk også tippe på utfallet av de forskjellige settene om du ønsker det. Skal du tippe på et arrangement, kan du også tippe på hele utfallet av arrangementet før det har begynt. For eksempel kan du tippe på hvilket lag og land som stikker av med den olympiske seieren i neste OL. Her blir oddsene bestemt ut fra hvilke nasjoner som er favoritter – noe som ofte forekommer av innsatsen de har gjort i diverse turneringer eller hvordan de tidligere har gjort det i store konkurranser.

Tippe via Betsson

betsson-logo4Et av de kjente casinonettstedene som tilbyr tipping på volleyball, er den populære giganten Betsson. Det Betsson ikke tilbyr, er vanskelig å finne andre steder. Her blir du tilbdt å tippe på aktuelle kamper og arrangementer, og betting-giganten holder deg også oppdatert på resultater og odds løpende. Som en ny spiller, vil du ofte få  Norske free spins no deposit og bonuser på Betsson. Blant annet kan du akkurat nå tippe på både den russiske og den italienske serien i fotball. De tilbyr også en grundig oversikt over hvordan kampene forløper, og fortløpende oppdateringer på hvert eneste arrangement de byr på.